Volg ons dansavontuur: Dancing Peel & Maas 

 

 

 

 

Zondag 23 november was het zover: de eerste grote opnames van Dancing Peel & Maas in DOC6, Panningen.

 

Inge van N-Flow Dance en Judith, Sem en Charlot van Judith’s Dance Point stonden op de dansvloer om de strijd aan te gaan met nog 7 andere paren in de voorrondes.


Dancing Peel & Maas

Voor het programma worden 11 prominenten uit de kerndorpen van gemeente Peel & Maas, gekoppeld aan 11 'professionele dansers'. De bedoeling is dat de koppels, binnen 6 weken een dans instuderen en dit voor het publiek en de camera presenteren. Uit die originele groep van 11 gaan er 6 door naar de finale, waar ze een nieuwe dans zullen doen en uiteindelijk strijden voor de Dancing Peel en Maas Wisseltrofee.

 

Verder kijken?

Volg het programma door iedere vrijdag om 18:00 uur de televisiezender Omroep P&M aan te zetten, of kijk live mee op de website. Na afloop kun je het programma terugkijken in de app of het YouTube kanaal van Omroep P&M. Op zaterdagavond word er een aflevering van 'Dancing Peel & Maas, Achter de Schermen' uitgezonden, waarin je kunt zien wie de prominenten zijn, hoe het trainen verloopt en welke voorbereidingen allemaal voorafgaan aan het programma. Op zondag 13 november vindt de live show plaats. Als je deze unieke gebeurtenis bij wilt wonen, koop dan je kaartjes via de website van DOK6.